Oldal kiválasztása

Fejér- megyei utánpótlás rögbi bajnokság került ismét megrendezésre Székesfehérvárott, a Köfém pályán november 28-án, szombaton.
A résztvevő csapatok mini korosztály 7’s rögbi, kölyök korosztály 7’s rögbi, serdülő leány korosztály 7’s rögbi, junior korosztály 7’s rögbi és kadet-kölyök korosztály 15-ös rögbi kategóriákban versenyeztek.                Gyuri nyit!

Eredményeink:
Kölyök korosztályban: 1. hely
Serdülő leány korosztályban: 1. hely
Kadet-kölyök 15-ös rögbiben: 2. hely

A csapat szervezése Váczi Péter széles vállaira nehezedik – nem akármilyen vállak azok, 1983-ban az év játékosa címig repítették tulajdonosukat – aki segítőivel hétről-hétre óvodás korosztályúaktól kezdve egészen majdnem felnőtt korú lányok csapatig tart edzéseket gyermekeinknek. Ld. részleteket: www.agard.rugby.hu
Péter bácsi beszámolója: „Miniben legifjabb játékosunk, Sziládi „Szinyó” Norbi a Vörösmarty csapatát erősítette, 2. helyezést értek el. Norbi játék lehetőséget kapott a XV-ös rögbimérkőzésen is ahol nagyon szépen helytállt. A XV-ös rögbimérkőzésen a nagyobb számú kadet korú játékost felvonultató FRC rohamainak a mieink nem tudtak ellenllni, de két célt is vittünk az ellenfélnek. A fiúk ügyesen játszottak, de sok fejleszteni való terület van még a tavaszi szezonkezdésig. Lányaink két mérkőzésen is nagyarányú győzelmet arattak a Fehérvári kislányok ellen, két legfiatalabb újoncunk, Gránicz Zsuzsi és Gordos Cini is játéklehetőséget kapott, így Ők is átestek a tűzkeresztségen. Ügyesen játszottak, gratulálunk! Gránicz Matyi (Zsuzsi bátyja) kölyök korosztályban a legeredményesebb játékosunk volt, de az egész kölyökcsapat nagyon összeszedetten és jól játszott, gratulálok Nekik!

Köszönjük a velenceiek, Czaki, Slot és Kalo játékát, akik XV-ös rögbiben „öregítették” fiatal csapatunkat. Juniorban Petya és Gombárovics Ádám nagyon hasznosan játszva, győzelemhez segítették a Kék Cápákat. A mini korosztály küzdelmeit az FRC csapata nyerte. Az eső ellenére nagyon sikeres tornát zártunk, köszönjük a Fehérvárnak a szokásos vendéglátást és az elmaradhatatlan bográcsos ebédet.”