Oldal kiválasztása

Az elmúlt nyáron történt új udvarrész kialakítása után megint szépült, változott egy kicsit az óvoda udvara és környezete.

– A Föld napja alkalmából meghirdetett virágpalánta-ültetés során sikerült a bejárat előtti részt virágosabbá, szebbé, barátságosabbá varázsolni kicsiknek és nagyoknak.
– Egy sikeres pályázattal új rugós játék (tacskó) kerülhetett a körpályán elpusztult fa helyére, melyet szinte minden gyermek (na és persze óvó néni és dajka néni) egyszerre szeretett volna kipróbálni.
– Homokozóinkba 2 teherautó friss homok érkezett, így a régi homokkal felújíthattuk a hinták, mászókák alatti eséscsillapító homokágyat. A friss homok pedig jobban tapad, kis várépítőink nagy örömére.
– Az élelmezésvezető néniből, dajka nénikből, óvó nénikből és a takarító néninkből álló kisebb lelkes csoport péntek délután egy kis gaztalanításba és újabb virágültetésbe fogott, melynek során a belső udvarrész is szebbé, szemet gyönyörködtetőbbé vált.
– A kompetenciapályázat részeként új homokozójátékokkal, labdákkal, kismotorokkal és egyéb udvari játékeszközökkel fognak hamarosan kiegészülni az udvari játéklehetőségek.
– Alapítványunk kuratóriumi tagjai tárgyalásokba kezdtek helyi vállalkozókkal, szülőkkel, akik a füves területen található homokozó fölé is árnyékoló tetőt építenek. (Továbbra is köszönettel várjuk azok jelentkezését, akik valamilyen formában segítségünkre lehetnek a megvalósításban.)
– Részt veszünk a POLI-FARBE festékgyártó cég által meghirdetett pályázatban, melynek során, – ha sikerrel járunk – egészségbarát festékekkel varázsolhatjuk újjá az óvoda teljes épületét és az udvari fém játékeszközöket is.

Ezúton is szeretnénk köszönetünket kifejezni óvodánk összes ovisa és dolgozója nevében
– Sztoics Gergő Méhecske csoportos ovisunk édesapjának, aki bebetonozta és felszerelte az új rugós játékunkat,
– Katona Kitti Méhecske csoportos ovisunk édesapjának és Micheller Máté Alma csoportos ovisunk édesapjának, akik hétvégén belapátolták és elszállították a 2 teherautó homokot a homokozóinkba,
– továbbá mindazon szülőknek, óvodai dolgozóknak, akiktől a virágpalántákat kaptuk, és akik segítettek az ültetésben is
– köszönjük mindenkinek, aki az adója 1%-ának felajánlásával járult hozzá, hogy szükős költségvetésünk mellett szépíthetjük, fejleszthetjük az óvoda környezetét, épületét, udvarát ovisaink mind hatékonyabb és boldogabb fejlesztése érdekében,
– és nagy-nagy köszönettel tartozunk Vida-Szűcs Lajos úrnak (Vida-Szűcs Balázs Katica csoportos ovisunk édesapjának), aki az óvoda honlapján mindezt hírül adja és továbbítja. Köszönjük, hogy egész évben folyamatosan azon munkálkodik, hogy a honlapunk mindig friss, aktuális információkkal, fényképekkel és felvételekkel tájékoztasson bennünket óvodai életünkről.
Cikk az ovihonlap megújulásáról a városi honlapon – katt a képre: