Oldal kiválasztása

KEDVES OVISOK, SZÜLŐK!

KEZDŐDIK A TANÉV!
Remélem, sokan vártátok már! Idén sok új változás, fejlesztés fogad benneteket:

– Átalakult az épület. Az eddigi 5 csoportszoba mellé felépült egy új, napfényes terem, amely újabb 25 gyermek óvodai férőhelyét biztosítja. Ehhez tartozik egy külön mosdóhelység is. A használatba vétel időpontja október elejére várható.

– Az így 6 csoportos épületben kapott helyet az Életfácska Református Óvoda, amely szeptember 1.-től egyenlőre 2 csoportot működtet az épületben. (A régi Katica csoport és Méhecske csoport csoportszobáiban).
– Az Alma, Süni és Csiga csoportos ovisokat régi termükben fogadják az óvó nénik és dajka nénik. A Katica csoport pedig – amíg teljesen elkészül új csoportszobájuk – a tornaterembe került berendezésre.

A tanév megkezdését követően is folytatódnak az építési, felújítási munkálatok: szeptember első hétvégéjén kerül sor a két épület összekötő folyosójának kialakítására, amely falbontással is jár. Majd egy másik hétvégén a régi épület hosszú folyosójának linóleum padlózata helyére könnyebben tisztántartható, tartósabb taposólapos burkolás kerül. Ezeken a hétvégéken már a pénteki napon elkezdődnek a munkálatok. Ezért szeptember 5-én és szeptember 12-én óvodánk 13:00 órakor bezár. Az óvoda dolgozói mindkét esetben vasárnap este fogják takarítani, rendbe állítani az épületet, hogy a gyermekeket hétfőn reggel biztonságos, tiszta környezetben fogadhassák. Kérjük a szülők megértését!

A Csiga csoport belső falfestése is megtörtént! Köszönet érte Mónika óvó néni férjének, Tagyi Tamásnak és az őt segítő óvó néniknek és dajka néninek!

Az őszi szünetben a Süni és Csiga csoport linóleum padlózata is megújul!

Személyi változás is történt: Dobainé Szabó Judit Katica csoportos óvó néni elbúcsúzott óvodánktól. Szeptembertől a Kápolnásnyéki Óvoda csapatát fogja erősíteni. Kívánunk neki ott is szép tanévet, sok sikert munkájához!
Októbertől a Katica csoporthoz és Laura néni mellé egy nagyon kedves, fiatal óvó néni társul.

Minden ovisnak és a szülőknek is csodaszép, boldog tanévkezdést és tanévet kívánok!

Kálmánné Sasvári Andrea
tagóvoda vezető