Oldal kiválasztása

Tegnap este a hét eleji baljós előjelek ellenére mégis megrendezésre került hagyományos támogató óvodabálunk. Sokak érdeme maga az esemény létrejötte, hiszen az utolsó pillanatban szülők és dolgozók egyaránt bevetették magukat, hogy ne szakadjon meg ez a hagyomány.

És az elmúlt évekhez hasonlóan, megint az első gondolat az, hogy megérte.
Köszönet érte a közvetlen szervezésben dolgozó Alapítványunknak, a fellépőknek, a megint tetemes mennyiségű tombolát felajánlóknak, és azoknak akik ott voltak. Az új helyszín mellett az volt újdonság, hogy a tervezett rendezvényzárásig szinte teljes számban együtt múlathattuk mindannyiunk örömére az éjszakát – és ez nemcsak az utolsó pillanatban beugró remek kis kétfős zenekar érdeme.
A rendezvény konferansziéja Hajdú Zoltán, az Alapitvány elnöke volt. Azt est szinte teljes terjedelmében élvezhettük sajátos földközeli humorát, kifogyhatatlan sziporkáit helyzetről-helyzetre, tombolatárgyról – tombolatárgyra.
Az est megnyitására Kálmánné Sasvári Andrea tagóvodavezetőnek adta át a szót. Következett a kis mazsorettek dinamikus műsora, volt és jelenlegi ovisainkat láthattuk soraikban. Majd Kálmán Petra szívközeli éneke jött – Magyarország, zongorán kísért Zsömle Róbert. Dudás Márta zongorakíséretével Feketéné Bernáth Orsolya játszott füleinknek és tudatalattinknak. Intrójukba még egy spontán zenebohóci mozzanat is belefért, mikor Márti lefejelte Orsi óvatlan odahajlásakor hatókörébe jutott hegedűjét. Természetesen a két helyi profi művészünk összefogott produkciója kiemelkedett a mezőnyből, de hát élvezzük ennek áldásait, és becsüljük meg amatőrjeinket is. A Tó TV tudósítás TV minőségben!
Rekeszizmainkat Hornok Róbert igyekezett megmozgatni – poénjai közül számos ült – reméljük továbbdolgozott, az alfertályi poénoktól végleg megszabaduló és különböző közönségtípusokra adaptálható jövőbeli műsora sok sikert hoz még ennek a szimpatikus, jó kiállású fiatalembernek.
A Ponty étterem vacsoráját szolgálták fel ezután, a sajttal töltött csirke és a szarvaspörkölt is hozta az elvárt formát.
Az est hátralévő részében a tánc és a számos tombolatárgy Hajdú úr poénjaival vegyített kisorsolása vitte a primet – számos helyi beszélgetés mellett. A helyi ritmust a keleti erotika szférájába repítette a Boglárka hastáncprodukció éjfél felé.
Majd tovább tánc – egyre inkább rendhagyó, de mindannyiunknak kellemes zenékre – a csúcspont ‘Most múlik pontosan’ slágerére.
Fél három felé félházzal és kissé tompult érzékekkel akár folytathattuk volna is!
[nggallery id=102]

Kóger Yvetta válogatott fényképei:
[nggallery id=105]