Oldal kiválasztása

Persze nem csak úgy szőrmentén, hanem szájízünk szerint. A résztvevő szemével is azt éreztük, mindenki jól érezte magát és „egymást”. A tombolajegyek szépen fogytak, a vacsora finom volt. Beszélgetés, tánc és poharazgatás – minden rendben és a helyén egy kis télutói lazításhoz.
A képen az egyik fődíj és nyertese, Zoé anyukája.—>>
A szervező 3 grácia – szűlői munkaközösségünk motorjai – számára persze ez kicsit hajszásabb volt, de kárpótolhatta őket a hajnali kettőig tartó általános elégedettség.
EGY KIS SZEDETT-VEDETT VIDEÓÖSSZEÁLLÍTÁS – DE LAGALÁBB A MIÉNK 🙂

A rendezvény hivatalos kezdési ideje 7 óra volt. Pár perccel előtte még üresen kongott a Kéktó vendéglő, negyed nyolcra pedig szinte telt ház lett. A megnyitót Dudás Márta tartotta, aki Hankovszky Dórával karöltve az est szóvivője volt. A szervezés harmadik oszlopos tagja Horváth Szilvia, szintén szülői munkaközösségi tag. A munkaközösség elnöke, Horváth Zoltán elfoglaltsága miatt nem tudott itt lenni, tavalyi humoros szóvivőségét Márti néni más stilusban, de jól helyettesítette.
A nyitáskor Sasvári Andrea tagóvodavezető adott át egy kis köszönőajándékot az Alapítvány korábbi kuratóriumi elnökének és meghatározó személyiségének, Bernáthné Bokor Brigittának.
A betétműsorok sorát jazzbalettes kislányok nyitották.
Ezt követte a vacsora és egy újítás – a vacsora alatt kivetítőn az elmúlt egy év fotói peregtek – forrás a honlapunk.
A vacsorát követően hol lassabb, hol gyorsabb talpalávalóra beindult a tánc a terem frontrészén.
A táncblokkokat alkalmi kis vetélkedők szakították meg, az óvoda életével kapcsolatos tudnivalókról adhattak számot a szülők, vendégek – némi jutalom ellenében.
Tíz óra felé a tombolahúzás első felét is végigizgulhatták azok, akik a tombolaárús hölgyeknél ilyen beruházást „eszközöltek”.
Ismét tánc, alkalmi kis vetélkedő blokkok, majd hastánc-produkció szórakoztatta az erre fogékonyakat.
Az idő gyorsan telt, s ennek két folyománya lett. A kitartóak megérhették a második tombolahúzást, illetve nem sokkal ezelőtt egy tárgyhoz képest talán túlérzékeny mikrofonállványnál „kiborult a bili”. Ez azonban a vendégek zöménél csak pár másodpercre „vágta ki a biztosítékot” – az esti jókedv megmaradt a tombolahúzás végét követő gyors hazaáramlásig – mely két óra magasságában jött el. A legkitartóbbak után hajnali 3 felé zárult a rendezvény – ráadásként majdnem egy tűzijáték kíséretében, férfimosdó szemetesébe gondatlanul beledobott cigerettacsikk révén kapott méteres lángra a tárolóedény.

Honlapunkkal kapcsolatos érdekesség, hogy egy hölgy-úr páros résztvevő honlapunkon követi egy ideje óvodánk életét, s ennek révén jöttek el a bálba is 50 kilóméterről – hogy rögtön ők legyenek a táncindító páros. A hölgy véletlenül persze egy óvodavezető, de ettől függetlenül az eset jelzi azokat a lehetőségeket, melyeket a hagyományos jó közösségi élet és a modern technika áldásainak helyes kihasználása hozhat.
Ennek kapcsán érdemes tudni, hogy kis regisztráció után (ld. a cikk alatti „Nincs megjegyzés »” szövegrészt, melyre kattintva lehet regisztrálni majd hozzászólni, értelemszerűen) lehetőség van a cikkekhez és kapcsolódó ügyekhez hozzászólásra – mely tömeges kihasználása még vonzóbbá tehetné honlapunkat.

További sok fénykép itt – becsomagolva.

CIKK A TAVALYI ESEMÉNYRŐL FÉNYKÉPEKKEL, VIDEÓVAL