Oldal kiválasztása

Az elmúlt héten igazi nyereményeső esett óvodánkra!

☺ A hétvégi Hal-, Vad, – Bor- és Pálinkafesztiválon megrendezésre került vadfőző versenyen újra tarolt a Posta utcai Óvoda csapata, immár második alkalommal!
A tavalyi tapasztalatokra alapozva idén még felkészültebben vágott neki a kalandnak a gyermekek, szülők, óvodai dolgozókból álló lelkes kis társaság. A fő fakanálforgatók Kocsy Dóri és Benedek szülei voltak, segítőik pedig Piniel Marci és Berci apukája volt.
Gyöngyi néni és Mariann néni sütemény- és málnaszörpkínálással csalogatták a vendégeket. A pörkölt gyorsan fogyott, a kóstolójegy pedig egyre csak gyűlt.
Igencsak jó hangulatban zajlott a verseny! Talán csak a szerencsétlen vaddisznó nem ért ezzel egyet, aki a bográcsban rotyogott. Aki ott volt jól érezte magát.
Ezt aranyozta be a verseny végén kihirdetett győzelem!
130504HalVadFozesOkl1
A nyeremény nem más, mint a befizetett nevezési díj. A 200 forintokért visszaváltott kóstolójegyek pedig gyarapítják azt az összeget, melyet udvari játékok vásárlására fordítunk!
Köszönjük, mindazoknak, akik a nevezési díj szponzorálásával, felajánlásaikkal (savanyúság, sütemény, málnaszörp, bor, stb.), munkájukkal, részvételükkel hozzásegítették csapatunkat a győzelemhez!

☺ Ugyancsak a Hal-, Vad, – Bor- és Pálinkafesztiválon szerzett első helyezést Havai Bence – Alma csoportos óvodásunk az 5-8 évesek mezőnyében megrendezett horgászversenyen. Gratulálunk neki, és büszkék vagyunk rá!

☺ Az Alapítványunk kuratóriumi tagjainak közreműködésével óvodánk részt vett a
Áruházlánc által meghirdetett Nap gyermekei pályázaton, ahol szintén pozitív elbírálásban részesítettek bennünket. Köszönjük az alapítványi tagoknak, akik segítségével a gyermekek napvédő krémekhez és oktatási anyagokhoz juthattak.

☺ Ne felejtkezzünk el, hogy immár 6. napja, – május végéig – versenyben vagyunk a www.szuloforum.hu internetes játékban is, ahol jelenleg óvodánk 73 szavazattal a 3. helyen áll! Nagy szükség volna az összefogásra a további szavazatok gyűjtésében. Csak néhány kattintásra van szükség a szavazatok leadásában, naponta egyszer. Ha minél többen megtennénk ezt, akkor akár itt is nyerhetünk gyermekeink számára játékokat. (Részletek a hazaküldött szórólapokon és az ovi honlapján is!)