Oldal kiválasztása

2012.05.13.-tól vasárnaponként 16.30-tól 18.30-ig új sport és közösségi lehetőség indult 2012. május elején az Élet Fája Gyülekezeti Ház udvarán, a Református Templom mögött (bejárat a templom jobb oldalán).

A két óra folyamán kis- és nagy gyerekek, szüleik, ismerőseik, és minden kedves testvérünk sportolhat, és közöttünk lehet.
A 2 óra részét képezi 1 óra tematikus foglalkozás, melynek kimondott célcsoportja az óvodai közép- és nagycsoportos, illetve kisiskolás fiúk és lányok – de nagyobb gyermekek és fiatalok, sőt felnőttek aktív részt vételére is számítunk.
A sportfoglalkozás céljai:
– ismerkedés a biztonságos esés és ütközés alapjaival,
– illetve kéz- és lábügyességi labdatechnika,
– majd az alapelemek megismerése után együttműködési gyakorlatok (vagy más szavakkal József Attila nyomán: tanulják az „összeadódást”, hogy közelebb kerülhessünk az isteni végtelen fenséghez).
Az eszköz a rögbisport – melyet kicsik és nagyok ösztönösen könnyen elsajátítanak nagy élvezetükre. A foglalkozás többi része irányított szabadfoglalkozás.

Terveink szerint a foglalkozás a nyár folyamán is rendszeresen megtartásra kerül, illetve a téli időszámítás bekövetkeztével illetve rossz idő esetén a Gárdonyi Iskola tornatermében tartjuk.

A sportfoglalkozásokkal kapcsolatos részletkérdések és kapcsolattartás: sport@gardonyrefhir.hu és 30-218 4060
Sok szeretettel várjuk a gyerekeket, szüleiket és minden jó ismerősünket!