Oldal kiválasztása

Mivel a rénszarvasok meghűltek, két póni, Brenda és Cézár helyettesítette őket az Ady E. utca végéről, Jónás Róbert vezényletével.
Az udvaron izgatottan várakoztak a gyerekek, s fél 10 tájt ujjongva fogadhatták a több zsáknyi ajándékkal érkező télapót.

A Télapó, miután lecihelődött a kocsiról, elindult csoportról csoportra, s mindenütt élvezettel hallgatta a gyerekek éneklését, verselését, ajándékokat és persze dicséretet, helyenként „jó tanácsokat” osztogatott.

Számos fénykép a csoportok oldalain is!
[nggallery id=22]

Vélhetően ez megfelelő hely és alkalom arra, hogy a Szülői Munkaközösség tagjait dícsérettel illessük, hiszen a mai esemény megvalósulásához is nem kevés szervezéssel és közvetlen munkával járultak hozzá.
A bejáratnál lévő téli dekoráció (és korábban az őszi) az egyik kézzel fogható ezek közül – konkrétan, kik kezéhez sok ragasztó tapadt: Fáncziné Békési Erika és Ferencz Klára, de a mai egész délelőttöt kitöltő ‘mikulásjárás’ sem történhetett volna meg az Alapítvány által finanszírozott és a Munkaközösség által kivitelezett új mikulásruha elkészítése nélkül.
Reméljük, lelkesedésük gyümölcseit sokáig élvezhetjük még!