Oldal kiválasztása

Galla Zoltán úr – Galla Dominik és Alexander Alma csoportos óvodásaink édesapja – nagylelkű felajánlásaként az Alma csoport új óvodai fektetőkkel lett gazdagabb. Régi vágyunk vált ezzel valóra, hiszen az eddig használatban lévő fektetők már korszerűtlenek, igen régi és elhasználódott állapotban voltak. Az új gyermekágyak az ovisok kényelmesebb, egészségesebb, nyugodtabb pihenését szolgálják.
A gyermekek és szüleik nevében is köszönjük e példátlan felajánlást!

Szecsei Istvánka – Katica csoportos és Szecsei Gergő – Csiga csoportos óvodásunk édesapja vállalta, hogy munkadíj felszámolása nélkül óvodánk homokozója fölé árnyékolót készít. A nyersanyagot már megvásároltuk, hamarosan elkezdődhetnek a munkálatok.

Omischl Mihály, Vörös László és Albert Árpád képviselő urak 60 000 forint pénzadományukkal járultak hozzá, hogy óvodánk homokozói fölé árnyékoló kerülhessen. Emelett felajánlották munkájukat az építkezésben is. Jóvoltukból rajzlapcsomagokhoz, fénymásolópapírokhoz is hozzájutott óvodánk. Nagyon köszönjük!

Rapcsány Georgina – Méhecske csoportos óvodásunk szülei és az agárdi Zsuba Kft. Kertbarátok boltja felajánlásaként gyönyörű karácsonyfa tette még meghittebbé, bensőségesebbé óvodai ünnepünket. Köszönjük!

A Gárdonyi Nők Egyesülete nevében Gestner Anna karácsonyi játékokat és mesekönyveket ajánlott fel rászoruló családok és óvodai csoportjaink részére. A mesekönyvek a csoportok könyvtárát gyarapítják, a játékoknak pedig otthon örülhettek azok a gyermekek, akiknek nem igazán juthatott sok ajándék a fa alá. Az Ő nevükben is köszönjük!