Oldal kiválasztása

Bizony gyermekeink is nagyon unták már a telet, s a jó idő első esélyére készen álltak egy minikirándulásra az Ady Endre utca végére, ahol a Fábry Sport és Gyermekszórakoztató Központba látogattak el ismét a Posta utcai oviból.

Tavaly a kedvenc a pónilovaglás volt, a derék kistermetű jószágok most is készen álltak néhány kör megtételére alkalmi lovastanoncaikkal.
Azonban új kedvencekkel is találkozhattak gyermekeink, hiszen egy kecskepáros és a napokban született 4 kisgidájuk is a központ barátságos lakói egy ideje. És ne feledkezzünk meg a kakasról és udvartartásáról, akik kimért távolságból csodálták meg az ovisokat. Két kismalac aklából szemezett gyermekeinkkel, akik közül számosan soha nem látták még hagyományos háziállatainkat.
A pulyka jellegzetes hangjával ugyancsak odavonzotta a hatéveseket óljához.

A friss levegő és az éltető napsütés kellően felfrissítette ovisainkat, majd a 10 perces séta fáradalmait az ebéd során pihenték ki, hogy aztán átadják magukat a délutáni alvásnak.

A lovagoltatás és állatsimogatás más gyermekeknek is rendelkezésére áll, a városközponttól 10 perc sétaútra. Kiváló hosszú hétvégei programlehetőség. Bejelentkezni a 30-954 1691-es telefonon lehet. Ld. a honlapot.