Oldal kiválasztása

Délelőtt fél tíztől apró nebulóink zártkörű ünnepségére került sor.
Először az óvónénik „retro” csapata énekelt, furulyázott. ld. VIDEO Bea néni és Andi néni az „őskorban” már sokat szerepelt együtt furulyás-gitáros párosukkal, ahol az „aranytorkok” is fontos szerepet játszottak. Akkoriban nemcsak óvodai, de akár templomi fellépések rendszeres szereplőiként is láthatták őket az ismerősök. Most sok év után álltak újra a porondra néhány dal erejéig Márti néni profi-zongorista háttértámogatásával.
A kezdő lendület elérése után a csoportok jöttek saját kis műsoraikkal. Ezekről képes-filmes beszámolót olvashat ki-ki a saját csoportoldalakon – ld. itt jobbra.
A záróprogramot ismét az óvónénik-Márti néni csapat produkálta. ld. VIDEO
A csoportok egyben számos ajándékot is kasszíroztak levonulásuk előtt.

Délután öttől a nyílt programokra került sor, immáron szülő-gyermekes közönségnek.
Most a primet a szülői munkaközösség tagjai vitték, némi átfedésben a délelőtti programmal. VIDEO
Szilvi varjú elrabolta az első karácsonyfát, amit a vakond állított az erdő lakóinak (Márti mókus, Andi nyúl, Bea nyuszi, Helga kisvakond legjobb barátja) – mondván, had sírjanak azok. A második fa elrablásánál már csődöt mondott :-).
A kis játék után a hagyományos ajándékkészítési állomásokat járhatták körbe a gyerekek.

Karácsonykor———> „gárdonyikum” – ahogy az szokássá kezd válni. Kelemen István színművész és amatőr alkalmi társulata ismét elkészített egy hangjáték CD-t. A címe „Karácsonyi látogatók”. Fekete István novellája került átdolgozásra gárdonyi hangstúdióban, gárdonyi hangokkal – főként gárdonyiaknak. Részleteket ld. a borítóra kattintva —>
Érd: a kelemenistvan1@citromail.hu e-mail címen.

A gárdonyi gyermekkarácsony nagy sikerrel zajlott az Általános Iskola tornatermében vasárnap 13.30-tól. Szerdán, 24-én délután pedig az Agárdi Református Templomban az agárdi gyerekek karácsonyára került sor – ugyancsak „telt ház” minősítéssel LD. A VIDEÓFELVÉTELT A SZINTE TELJES MŰSORRÓL – 55′. A gyermekek kiváló műsorát Michael W. Smith amerikai énekes egyik számának házi „magyarítása” színesítette ld. ITT a szöveget. A műsort követően a közönség szájharmonika kísérettel a Csendes éj című dalt énekelte el a templom előtti téren.