Oldal kiválasztása

2009. szeptember 30.-án a Kölyökidő Alapítvány érkezik hozzánk! A gyermekek az óvoda udvarán felállított ugráló várban játszhatnak és nem marad el a várva várt arcfestés sem.
A délelőtt folyamán a gyermekekről fényképek készülnek, amit az óvodában lehet megvásárolni. A program térítés menetes!!!

Október 1.-én a Méhecske csoport az Aranyhíd Idősek Otthonába látogat, ahol vidám műsorral köszöntik az Idősek Világnapja alkalmából a gondozóház lakóit.
A Városi ünnepségen is szerepelni fognak, vasárnap délután a Nádas Étteremben. Köszönjük a szülőknek, hogy lehetővé teszik a gyermekek fellépését!

Október 6.-tól kezdődnek Gula Miklós néptáncos foglalkozásai a középső és nagycsoportos gyermekek részére. A foglalkozásokra az óvó néniknél lehet jelentkezni.

Október 7.-től óvodánkban klasszikus és jazzbalettet is tanulhatnak a gyermekek az Eszteranna Tánciskolában. Az első foglalkozás október 7.-én du. 1600 – 1630 óráig lesz. A tanév végén a gyermekek a Köfém Színházban igazi színpadi körülmények és technika bevonásával mutatják be vizsgaelőadásukat! A foglalkozásokra az óvó néniknél lehet jelentkezni.

Október 9.-én Áprily Géza előadóművész vidám őszi hangulatú műsorát nézhetjük meg óvodánkban. Az előadás ára 400Ft.

Óvodánk vadgesztenyét gyűjt! Kérjük, segítsenek a gyűjtésben! A gesztenyét óvodánkból fogják elszállítani! Köszönjük!