Oldal kiválasztása

20150213Ovibal-Koszonet1

20150213Ovibal-Koszonet2

20150213Ovibal-Koszonet3

 

Cikk és képek a velenceito.info-n: http://velenceito.info/helyi-rovat/tulszarnyalta-tavalyi-sikeret-a-gardonyi-ovoda-balja-fotok/
Túlszárnyalta tavalyi sikerét a Gárdonyi Óvoda bálja – fotók
Szerző / Fotók: Simon Judit – Gárdonyi Óvodáért Alapítvány / Simon János
2014. február 24. hétfő
Szombaton rendezte meg, a Gárdonyi Óvodáért Alapítvány a sorban már 11. jótékonysági bálját. A tavaly alakult új kuratóriumnak igencsak nehéz dolga volt, hogy az emlékezetes tavalyi bált túlszárnyalják. Hát sikerült, de ne szaladjunk ennyire előre.
Ahogy beszámoltunk róla, az előző évi bál bevételéből sikeresen felfrissítették az óvoda tornatermi játékkészletét, így még színesebb és ötletesebb felszereléssel játszhatnak gyermekeink. Az idei évben új óvodai ágyak vásárlását tűzték ki maguk elé. „Az új óvodai fektetők beszerzése nem kis feladat, mert csoportonként több százezer forint költséget jelent. A báli bevételből reményeink szerint legalább egy csoportban szeretnénk lecserélni az ágyakat” – mondta a bál előtt az alapítvány elnöke Détári Anikó.
A tavalyi évhez képest nagyobb érdeklődés volt a bál iránt, hiszen idén már több mint 70 szülő és dolgozó együtt mulathatott hajnalig.
A program repertoár hozta a tavalyi év magas színvonalát. Elsőként, az 1984-ben alapított Alborada kórus, szinte teljes légyszámban lépett a “színpadra”, akiket az Éger-Dobai Duó követett, akik magyar és külföldi slágereket adtak elő sajátos stílusukban. Ezután, a székesfehérvári Kamara Néptáncegyüttes fergeteges táncprodukciója következett, melynek a végén a közönséget is bevonva, igazi “buli” hangulatot varázsoltak Szántó Péter előadása előtt, aki Örkény István Nápolyi című művét adta elő, melyet a közönség lélegzet visszafogva hallgatott.
A fenséges vacsora után Kálmán Petra zenei produkciója következett, mely kiváló hangulatot adott a tánchoz.
Az est fénypontja mindenképpen a szülők meglepetés műsora volt, akik Janikovszky Éva művét adták elő.
Az előző bálokat nem csak létszámban, hanem bevételben is sikerült túlszárnyalni a szervezőknek, hiszen az idei évben minden eddigieknél nagyobb, 230.000 Ft-os bevétel megfelelő alap lesz, hogy a gárdonyi óvoda gyermekei a közeljövőben, a több mint 20 éves ágyakat lecserélve, vadonatúj fekhelyen hunyhassák le szemeiket a délutáni alvásra.

Forrás: velenceito.info

Videó az óvónénik műsoráról:

Forrás: Oláh L.