Oldal kiválasztása

Társas kapcsolatainkat meghatározó tényezők drámai változáson mentek át az elmúlt időszakban, úgy hogy szinte észre sem vettük. A tüneteket észleljük, de a jelenség azonosítása nem egyszerű. Ebben segít nekünk Pál Ferenc az alábbi 1 órás előadásában, melyeket férfiaknak tartott, de mint érintetteknek, természetesen a nőknek is rendkívül fontos.
A felsorolt jelenségek jelenleg egyre súlyosbodnak, megoldásuk megeshet csak gyermekeinknek sikerülhet. Anélkül, hogy ne beszélnénk róla őszintén, erre sincs esély.
Ide kattintva meghallgatható az mp3-as hangfájl, vagy a jobb egér gombbal rákattintva a letöltés menü választható (link mentése másként).
A fő problémakört pláne az előadás első húsz percében vázolja fel érzékletesen Pál Ferenc – sokaknak Pál Feri, aki az egyik legsikeresebb mentálhigiénés szakember manapság Magyarországon. Tizenéve tart nagy tömegek előtt előadásokat társas kapcsolatainkról, egészséges viszonyainkról, gyermekek neveléséről. Jelenleg minden kedden este a Millenáris Parkban közel 1000 ember hallgatja rendszeresen tematikus előadásait.
Honlapjáról letölthetők előadásai visszamenőleg.